DISPLAYPRODUKTER

Hos Printfabriken garanterar vi premiumkvalitet på displaymaterial och storformatstryck och skräddarsydda lösningar så att du som kund ska få bästa möjliga exponering.

Hos Printfabriken hittar du displaymaterial som uppfyller de allra högsta kraven på funktion, kvalitet och finish. Marknaden översvämmas av billiga displayprodukter men som tyvärr inte alltid representerar ditt varumärke på rätt sätt.
Hos Printfabriken garanterar vi premiumkvalitet på både tryck och produkt.

 

Bildväggar, Popups

Perfekt tryckta och skräddarsydda bildväggar som ger uppmärksamhet åt ditt event eller presentation. Raka, svängda Popups eller pelare. Diskar, hyllor, broschyrställ och screenhållare. Med pålitliga mekanismer och utföranden som håller för upp- och nedpackning och transport. Och naturligtvis med alla tillbehör som krävs för attraktiv exponering och uppmärksamhet.

Rollups

Vi erbjuder kompletta paketlösningar med premiumtryck och Rollups i en mängd olika storlekar och utföranden. Alltid med beprövad kvalitet, funktion och användarvänlighet. Vi har också olika stativlösningar, golvstöd och upphängningssystem för att lyfta ditt tryckta budskap, även för stora vepor och banderoller.

Vepor och banderoller

Vill du täcka en stor fasad med ditt budskap? Printfabriken trycker, konfektionerar och monterar vepan eller banderollen. Vår största printer är 3,2 meter bred och klarar längder på upp till 100 meter. Med ett fantastiskt precisionstryck. Och vi har en specialavdelning som syr, sätter monteringsanordningar och får allt på plats.

Flaggor

Flaggor för profilering och promotion. Inomhus eller utomhus. Beachflaggor i olika utföranden och format. Printfabriken hjälper dig hålla fanan högt.