STORFORMATSTRYCK

CA Andersson Storformatstryck

Vill du trycka en gigantisk fasadvepa? Eller skyltar på plexiglas? Egendesignade tapeter? Gardiner? Flaggor? Då har du kommit rätt.
Hos Printfabriken är storformatstryck i dag så mycket mer än bara stora format, även om vi med lätthet producerar fasadvepor på flera hundra kvadratmeter. Möjligheten att printa hållbart på en mängd olika material är också en av fördelarna med tekniken.

 

320 kvadratmeter!

Vår största printer är 3,2 meter bred och kan trycka 100 meter långa stycken. Med ett briljant tryck och extrem precision på tyg, papper, vinyl, folie mm. Och med pigmenterat bläck som uppfyller höga krav på miljövänlighet och snabbhet.

Bästa tänkbara fotokvalitet

Posters på papper och andra exponeringsprodukter för inomhusbruk trycks med pigmenterat bläck med högsta fotokvalitet, något som flera internationella varumärken i de övre premiumsegmenten upptäckt och utnyttjar hos Printfabriken.

Alla applikationsmöjligheter

Vår applikationsservice är i det närmaste heltäckande. Uppfordring och tillskärning på kapa eller andra material. Displaysystem, rollups, popups, kompletta utställningssystem är bara några exempel.

Egen konfektion

Robotstyrd konfektionering och sömnad är ytterligare ett kompetensområde. Samt monterings- och upphängningssystem för de allra flesta ändamål och behov.